Een commissie Stationsweg is gevraagd om een idee/ kunstwerk voor de Stationsweg te ontwerpen, passend bij de Droomtocht. Dit idee is uiteindelijk de sterrenbeelden op vaas geworden.

Onze sterrenbeelden op vaas zijn geïnspireerd door astrologie (afgeleid van het Grieks Astron betekend ster of sterrenbeeld, logo betekend ondermeer theorie).

Eigenlijk zegt de titel al veel Sterrenbeelden verwerkt in een vaas met achter elk sterrenbeeld de bijbehoorde planeet.

Volgens de astrologie bestaat elk persoon uit een emotioneel deel en het lichaam van vlees en bloed. Maar wat en hoe we zijn, wordt voor een groot deel geleid door het universum, dit is dan al bepaald vanaf onze geboorte. Aan de hand van je geboortedag behoor je bij een sterrenbeeld, deze geboorte dag/ datum geeft je ook je eigenschappen mee. Hoe je karakter zal zijn, hoe je liefde zal ervaren enhoe mensen jou evervaren. Eigenlijk jou persoonlijkheid wordt bepaald door je sterrenbeeld

Naast dat elk sterrenbeeld in de astrologie een planeet toegewezen heeft gekregen heeft ze ook een element toegewezen gekregen, deze staan allemaal met elkaar in verbinding.
Door hieronder een link aan te klikken krijg je meer informatie.

Sterrenbeelden en zijn horoscoop
Sterrenbeelden en zijn elementen.
Sterrenbeelden, de heersende planeten en de Goden.