Jupiter kan erg goed samenwerken in groepen en met personen met verschillende kwaliteiten.  Hij houdt ervan om teams te vormen en om rollen te verdelen. Hij beschikt over praktisch inzicht en weet hier goed gebruik van te maken. Jupiter is een optimist en kijkt altijd naar de zonnige kant van het leven!

De Boogschutter is een positief ingesteld sterrenbeeld en is nieuwsgierug van aard. Over het algemeen is hij sociaal ingesteld en anderen genieten graag van zijn/haar gezelschap.

Boogschutter: Zoeker naar kennis

Niet alleen voor de gezelligheid maar ook vaak voor raad en daad vinden anderen de weg naar de Boogschutter. De Boogschutter weet graag het naadje van de kous en is niet te lui om moeite te doen op zoek naar meer kennis. Soms is hij te snel met het trekken van conclusies en breekt hem de onzorgvuldigheid een beetje op.

Boogschutter: Vrijheid hoog in het vaandel

De Boogschutter ervaart grenzen en beperking als erg onprettig en het is dan moeilijk voor hem/haar om er in te ontspannen. Hij is zelfbeheerst en kan behoorlijk gedisciplineerd zijn. Bevelen van anderen strijken hem zeker tegen de haren in en hij of zij zal zich zeker niet meegaand opstellen.

Boogschutter en de liefde

Boogschutter kan heel avontuurlijk zijn in de Liefde. Ze zijn vrij makkelijk in een relatie, alhoewel ze ook tijd voor zichzelf nodig hebben om een relatie in stand te kunnen houden. Boogschutter is sociaal en ruimdenkend in de Liefde. Heb je een relatie met een Boogschutter? Dan kan er veel afwisseling zijn. Boogschutter wil met je wandelen in de natuur, maar ook aanwezig zijn op feestjes en partijen.

Bron: www.horoscooporakel.nl