Mercurius is intellectueel, hij ananiseert en zet dingen in perspectief. Hij kan achterdochtig zijn op het gebied van gevoelens, maar hij houdt er van om lol te maken. Hij is wat verlegen, maar toch zoekt hij graag contact met anderen. Mercurius is slim en erg nieuwsgierig.

Mensen met het sterrenbeeld Tweeling doen het teken eer aan: Ze hebben vaak twee duidelijk verschillende kanten. Tweeling is sociaal, vrolijk en houdt van een goed gesprek.

Tweeling: Veelzijdig en Extravert

Over het algemeen houdt een tweeling van afwisseling. Altijd op zoek naar iets nieuws! Een tweeling heeft iets heel vrolijks en speels. De grootste vijand voor de Tweeling is sleur. Op sociaal gebied is Tweeling erg sterk. Er is behoefte aan veel contacten en die worden ook constant opgezocht. Verdriet blijft nooit lang hangen. Een Tweeling kan makkelijk worden afgeleid en vrij snel weer heel vrolijk zijn. Tweelingen zijn over het algemeen vrolijke mensen! Dit lijkt misschien oppervlakkig, maar dat is beslist niet zo. Tweeling denkt snel en leert graag nieuwe dingen.

Tweeling en de liefde

Ben je geboren onder het sterrenbeeld Tweeling? Dan heb je behoefte aan en voorkeur voor afwisseling. Het duurt lang voordat je de juiste partner hebt gevonden, maar eenmaal een keuze gemaakt, dan kan het gaan om een relatie voor lange duur. Toch ontstaat er onrust en ga je je vervelen, als een situatie te lang hetzelfde is. Afwisseling binnen een relatie is dus belangrijk. Iemand die Tweeling is, heeft aantrekkingskracht op veel mensen. Behoefte om in het middelpunt van belangstelling te staan is in grote mate aanwezig. Diepste gevoelens worden echter alleen gedeeld indien iemand dichtbij staat en dierbaar is.

Bron: www.horoscooporakel.nl