De Zon gaat nooit onopgemerkt voorbij, hij doet er alles aan om de aandacht te trekken! Hij spreekt luid, zijn daden zijn groots en hij de wil om te stralen! Hij is imagobewust en let op zijn woorden, maar dit is niet uit narcisme. Hij is zich zeer bewust van personen om hem heen en hij is altijd op zoek naar respect.

Mensen met het sterrenbeeld Leeuw hebben een warme persoonlijkheid. Ze leren graag iets nieuws en ze houden er van om in het middelpunt van de aandacht te staan.

Leeuw: Wilskrachtig & Respectvol

Leeuw laat makkelijk gevoelens zien, zeker in een relatie. Maar hij heeft hiervoor soms wel een uitnodiging nodig van de ander. De wilskracht van een Leeuw is krachtig. Een genomen besluit wordt niet snel gewijzigd. Leeuw kan hard werken en heeft een groot doorzettingsvermogen. Soms kan hij ook lui zijn, maar het lukt hem of haar goed om een evenwicht te vinden tussen werken en ontspanning. Leeuw staat graag in het middelpunt van de aandacht. Veel leidinggevenden zijn dan ook geboren onder dit sterrenbeeld. Leeuw houdt van respect. Zelfrespect is hierbij net zo belangrijk als respect voor anderen. Leeuw heeft een warme persoonlijkheid en heeft tegelijkertijd een trotsheid. Leeuw houdt van openheid en eerlijkheid. Leeuw is ook leergierig. Hij is bereid om te leren (ook van zijn fouten) en een bewust leven te leiden.

Leeuw en de Liefde

Iemand die geboren is onder het sterrenbeeld Leeuw is erg gevoelig voor romantiek. Aanvankelijk -in het prille avontuur van de Liefde- kan Leeuw erg zoekend zijn en meerdere korte relaties hebben. Leeuw denkt in die periode snel verliefd te zijn. Met zijn romantische aard wil hij zijn geliefde verwennen. Het gaat echter vaak om korte verliefdheden, die snel weer over waaien. Zodra Leeuw eenmaal écht verliefd is herkent hij het verschil en geeft hij zich helemaal over. Hij kan dan trouw zijn voor het leven. Deze zelfde trouwheid verwacht hij of zij ook van de partner. Alhoewel Leeuw een geboren leider is, heeft hij in de relatie geen behoefte aan dominantie. De Leeuw is een trotse geliefde!

Bron: www.horoscooporakel.nl