Hallo dorpsgenoten,

De social sofa oftewel het mozaïekbankje, onderdeel van de Droomtocht Visvliet, is bijna klaar! De achtergrond moet nog met steentjes beplakt worden: het gras, het water van de Lauwers en de lucht daarboven.

Op zaterdag 17 juni organiseert de Stichting Eise Eisinga Visvliet daarom een mozaïekmarathon van 08.00 uur in de ochtend tot 18.00 uur ’s avonds (of eerder als het bankje af is).

Voor deze marathon worden alle vrijwilligers uitgenodigd die inmiddels al heel wat steentjes hebben geplakt. Ook willen we alle andere dorpsgenoten de kans geven om de sfeer van het mozaïeken te proeven en een paar steentjes bij te dragen/plakken. Alleen even een kijkje nemen is ook prima natuurlijk.

Daarom deze oproep: komt allen langs in de schuur van de familie Boersema op 17 juni aanstaande. Voor koffie en thee wordt gezorgd (tegen een kleine bijdrage).

Origineel zie: visvliet.com