Neptunus is flexibel: hij evolueert en transformeert constant en is zeer ontvankelijk voor nieuwe trends. Inspiratie en verbeelding zijn twee van de beste kwaliteiten van Neptunus. Hij is niet materialistisch ingesteld en is meer intuïtief dan intellectueel. In relaties zoekt hij naar eenheid.

Iemand met het sterrenbeeld Vissen kan zowel sociaal zijn als ook teruggetrokken. Vaak is er evenwicht tussen die twee. Vissen zijn gevoelig, lief, empathisch en heel erg zorgzaam. Is jouw partner Vissen? Dan heb je geluk!

Vissen: Empatisch en zorgzaam

Iemand die is geboren onder het sterrenbeeld Vissen kan zich erg goed inleven in anderen. Deze gevoeligheid kan heel lastig zijn, omdat het soms moeilijk kan zijn voor Vissen om te onderscheiden welk gevoel van hun zelf is en welk gevoel van een ander. Veel mensen die hoog sensitief zijn, zijn geboren onder het sterrenbeeld Vissen. Zorgzaamheid is in grote mate aanwezig, wat als gevaar heeft, dat over de eigen grenzen wordt heengegaan. Alhoewel vrijheid erg belangrijk is voor Vissen, ervaren ze niet graag eenzaamheid. Daar worden ze ongelukkig van.

Vissen en de Liefde

Iemand met sterrenbeeld Vissen houdt van romantiek. Hoe romantischer, hoe mooier! Ze kunnen lang op zoek zijn naar hun zielsverwant, omdat ze heel idealistisch beeld hebben van hun geliefde. Eenmaal in overgave aan de verliefdheid, dan ontstaat er extase. Vissen zijn dromerig en houden van mooie plekken, waar ze zich gelukkig voelen. Het blijft een uitdaging om de relatie levend te houden, omdat Vissen altijd volop romantiek zoekt!

Bron: www.horoscooporakel.nl