Visvliet.com

Waterman 20 januari t/m 18 februari Heersende planeet Uranus en ook Saturnus

Uranus kent zijn sterke punten optimaal, hij is een pionier die mooie nieuwe ideeën en uitvindingen kan brengen. Hij wil altijd vooruitgang boeken. Hij is een individualist en zal zich nooit met mensen omringen die er voor hem niet toe doen.

Mensen met het sterrenbeeld Waterman zijn heel eerlijk en vrij van geest. Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en kunnen tegelijkertijd standvastig zijn.

Waterman: Vernieuwend én Standvastig

Alhoewel het tegenstrijdig lijkt, kan het wél: Vernieuwend én Standvastig tegelijk zijn. Een Waterman blijft voortdurend op zoek naar nieuwigheden en nieuwe denkbeelden. Eenmaal iets gevonden, dan bijt hij of zij zich daar in vast. Er is standvastigheid en groot doorzettingsvermogen. Waterman kan zeer goed werken in teamverband. Waterman zal altijd kijken naar het beste voor iedereen, inclusief zichzelf.

Waterman en de Liefde

Alhoewel de Waterman in eerste instantie wat stijfjes over kan komen als het gaat om Liefde, staan ze juist heel open voor Romantiek. Zodra ze zich overgeven aan hun verliefd gevoel, blijken ze plotseling heel romantisch. Binnen een relatie heeft de Waterman veel vrijheid nodig. Soms kan het voor hun partner lijken alsof vriendschappen nét zo belangrijk zijn als de relatie.

Bron: www.horoscooporakel.nl

« »