Pluto is charismatisch, complex en zeer subtiel, maar heeft ook een kant die soms zelfdestructief is. Hij is niet bang om anders te zijn of voor taboes. Hij kan zich goed inleven in anderen en heeft een analytische en komische kant. Pluto verwacht veel van het leven!

Mensen met het sterrenbeeld Schorpioen zijn krachtig en vrolijk. Ze hebben een mysterieuze kant, waardoor ze niet altijd begrepen worden. Ze houden van gezelligheid.

Schorpioen: Sterke persoonlijkheid & Introvert

Schorpioen kan voor zichzelf heel gecompliceerd zijn. Hij of zij is trots maar ook gevoelig. Het is voor Schorpioen lastig om het over deze gevoelens te praten. Schorpioen is vrolijk van aard, maar gaat daarentegen wel snel in de weerstand. Eenmaal boos, dan is het voor hem of haar moeilijk om er overheen te stappen. Boosheid blijft vaak lang hangen. Schorpioen kan raadselachtig overkomen en wordt niet door iedereen begrepen en dat vindt hij of zij niet altijd fijn.

Schorpioen en de Liefde

Voor schorpioen is diepgang erg belangrijk binnen een relatie. Schorpioen houdt van lange één op één gescprekken. In een relatie heeft Schorpioen vaak bevestiging nodig. Schorpioen is zelf erg trouw en verwacht dit ook van jou als liefdespartner. Schorpioen heeft er moeite mee om gevoelens te kunnen uiten en verwoorden. Is jouw partner Schorpioen? Dan kun je hem of haar helpen om gevoelens uit te spreken. Als Schorpioen van iemand houdt, dan doet hij dat in volle overtuiging en met hart en ziel.

Bron: www.horoscooporakel.nl