Venus is een goede planeet voor relaties. Ze houd ervan om anderen te behagen en is een ideale samenwerkster! Ze houd van gevoel geliefd te zijn, maar is dramatisch wanneer ze wordt afgewezen. Ze reageerd emotioneel en is altijd opzoek naar schoonheid en harmonie.

Weegschaal als Sterrenbeeld? Dan ben je een sociaal persoon. Relaties zijn belangrijk voor je. Je bent gevoelig en hebt een warme aard.

Weegschaal: Wikken en wegen

Iemand met het sterrenbeeld Weegschaal zal niet makkelijk een beslissing nemen. Alles wordt gewikt en gewogen. Een Weegschaal heeft de vaardigheid om meerdere kanten van dingen te overzien. Dat maakt het lastiger om keuzes te maken. Op latere leeftijd zal dit makkelijker worden, omdat er sneller een overzicht kan worden gemaakt van alle kanten van een probleem of situatie. Weegschaal heeft een sterke wilskracht. Eenmaal een keuze gemaakt, dan is het ook een vrij vaste keuze.

Weegschaal en de Liefde

Is jouw partner een Weegschaal? Dan heb je geluk! Een van de meest betrouwbare sterrentekens in de Liefde is Weegschaal. Omdat de Weegschaal nogal kieskeurig is op gebied van Liefde, wordt hij of zij moeilijk verliefd. Eenmaal verliefd dan is het ook voor zeer lange tijd. Weegschaal is trouw, charmant en erg vriendelijk. Ze zullen er alles aan doen om geen problemen te krijgen binnen hun relatie.

Bron: www.horoscooporakel.nl