Mercurius is intellectueel, hij annalyseert en zet dingen in perspectief. Hij kan achterdochtig zijn op het gebied van gevoelens, maar hij houdt er van om lol te maken. Hij is wat verlegen, maar toch zoekt hij graag contact met anderen. Mercurius is slim en erg nieuwsgierig.

Mensen met het sterrenbeeld Maagd houden van orde en netheid. Ze besteden aandacht aan hun uiterlijk want ze zien graag mooi uit. Maagd is heel behulpzaam.

Maagd: Perfectionistisch & Gevoelig

Maagd houdt van netheid. Een rommelige omgeving is “not done”. Bij alles wat Maagd doet wordt er gestreefd naar perfectionisme. Maagden vinden het fijn om anderen te helpen. Ze zetten er zelfs hun eigen zaken voor aan de kant. Over het algemeen wordt iemand met sterrenbeeld Maagd erg gewaardeerd door anderen. Maagd vindt dit fijn. Maagd kan erg goed een situatie inschatten en overzien. Ook hebben ze een grote mensenkennis. Ze doorzien anderen makkelijk. Chaos op de werkplek is niet werkbaar voor een Maagd. Maagd heeft een aangename persoonlijkheid, waardoor Maagd erg geliefd is.

Maagd en de Liefde

Iemand die is geboren onder het sterrenbeeld Maagd wil het liefst perfect en volmaakt zijn. Ook in een relatie. Maagd wil dé perfecte geliefde zijn! Maagd geeft zich niet makkelijk over aan een verliefdheid. Het kan zelfs erg lang duren! Eenmaal verliefd, dan is het voor hele lange tijd. Maagd is in staat om een langdurige relatie te onderhouden. Hij of zij zal er alles aan doen om problemen binnen de relatie op te lossen en uit te praten.

Bron: www.horoscooporakel.nl