Mars leeft in het moment en houdt van experimenteren! Hij houdt van de confrontatie met anderen en kan bruusk tekeer gaan. Zijn bewegingen zijn abrupt en snel en hij kan wel eens slechtgehumeurd zijn. Je bent een direct en spontaan persoon en je hebt je zegje klaar.  Mars weet wat hij wil en snel! 

Mensen met het sterrenbeeld Ram zitten vol energie en zijn levendig. Ze zijn open en eerlijk. Ze houden van nieuwe uitdagingen en ze kunnen impulsief reageren.

Ram: spontaan & energiek

Een Ram kan moeilijk iets verbergen: Het is een open boek. Het is makkelijk om een Ram goed te leren kennen, alhoewel de diepste gevoelens alleen worden gedeeld met de mensen die hem of haar dierbaar zijn. Ram neemt makkelijk initiatief en gaat problemen niet uit de weg. Ram houdt van vrijheid en geeft nogal tegengas als iemand probeert om hem of haar iets aan te praten. Het temperament van de Ram is groot en alles wordt intens beleefd. Ram kan snel boos zijn, maar zodra de boosheid is geuit is de boosheid meteen weg. Ram kan niet makkelijk in teamverband werken, tenzij hij of zij een duidelijk eigen verantwoordelijkheid heeft binnen dat team. Ram kan zich makkelijk ergens impulsief instorten. Als hij of zij merkt dat het niet de juiste keuze was, dan wordt het makkelijk losgelaten en een nieuw project aangepakt. Ram kan niet tegen oneerlijkheid!

Ram en de Liefde

Iemand met sterrenbeeld Ram is hartstochtelijk. Ram heeft de neiging om in de Liefde het avontuur en de opwinding van iets nieuws op te zoeken. Ram kan in het leven meerdere malen het gevoel hebben “de Ware” te hebben gevonden, waardoor er teleurstelling kan zijn in de Liefde. Ram is erg trouw als hij of zij eenmaal de Liefde van zijn of haar leven heeft gevonden. Ram zorgt binnen de relatie voor spanning, afwisseling en beweging, waardoor een relatie bijna niet in een sleur terecht kan komen.

Bron: www.horoscooporakel.nl