Saturnus is streng en laat niets aan het toeval over! Hij is moedig en gaat altijd grondig te werk. Hij is niet introvert, maar hij kan wel achterdochtig zijn ten opzichte van anderen en zondert zich daarom af en toe af, om nieuwe energie te vinden. Hij is heel eerlijk en zegt niet zomaar “Ik hou van je” tegen iemand. Woorden zijn voor hem altijd vol betekenis!

Mensen met het sterrenbeeld Steenbok zijn trouw en standvastig. Steenbok kan hard werken en heeft grote ambitie. Verlegenheid kan aanwezig zijn, maar niet niet overdreven.

Steenbok: Standvastig & Praktisch

Een Steenbok is gereserveerd en kieskeurig als het gaat om vriendschappen. Eenmaal bevriend met een Steenbok, dan is het ook vaak voor het leven. Een Steenbok kan verlegen overkomen. Als je jezelf mooier voordoet dan je bent, dan prikt Steenbok er doorheen. Steenbok is niet snel onder de indruk van “grootse verhalen”. Alhoewel Steenbok wel voor drama kan zorgen als het om hem of haar zelf gaat…. Steenbok is heel ambitieus en werkt heel hard. Het leven wordt heel serieus genomen!

Steenbok en de Liefde

Een Steenbok zal nooit onbezonnen of impuslief aan een liefdesrelatie beginnen. Een belofte is voor de Steenbok erg belangrijk, dus deze wordt dan ook erg serieus genomen. Is je partner Steenbok? Dan zal hij of zij je niet snel loslaten. Omdat een Steenbok privé en werk nogal eens in elkaar kan laten overlopen, is het niet vreemd als hij of zij verliefd wordt op een collega en er ook daadwerkelijk een liefdesrelatie mee begint.

Bron: www.horoscooporakel.nl