Venus is een goede planeet voor relaties. Ze houd ervan om anderen te behagen en is een ideale samenwerkster! Ze houd van gevoel geliefd te zijn, maar is dramatisch wanneer ze wordt afgewezen. Ze reageerd emotioneel en is altijd opzoek naar schoonheid en harmonie.

Mensen met het sterrenbeeld Stier hebben grote aantrekkingskracht en houden van lichamelijk contact. Ze houden van zekerheid en zijn erg trouw.

Stier: Geduldig & Rustig

Iemand die is geboren onder het sterrenbeeld Stier is over het algemeen heel rustig en geduldig. Doorzettingsvermogen is in grote mate aanwezig en Stier zal altijd doorgaan totdat het doel dat hij of zij voor ogen had ook daadwerkelijk is bereikt. Stier is een aangename vriend, maar als Stier eenmaal boos is, dan is dat ook voor lange tijd. Stier houdt van luxe en comfort. Hij is het liefst in een omgeving, met degelijke spullen. Het karakter van een Stier is evenwichtig.

Stier en de Liefde

Alhoewel de Stier een grote aantrekkingskracht heeft op anderen, is hij zich daar over het algemeen niet bewust van. Ze zijn niet snel verliefd. Stier is trouw en verwacht dit ook van zijn of haar partner. Eerlijkheid is belangrijk. Er is geen grote drang naar avontuur, maar juist behoefte aan regelmaat. Lichamelijk contact is in een relatie belangrijk voor de Stier.

Bron: www.horoscooporakel.nl